> Word lid van ons Cliëntenpanel

SAG leert graag van ervaringen en feedback van patiënten. Sinds 2018 hebben wij dan ook een Cliëntenpanel, zodat wij patiënten kunnen raadplegen. Nieuwe leden zijn welkom!

Raadpleging
Wij raadplegen het Cliëntenpanel 2 keer per jaar. Per e-mail sturen wij de leden een (korte) vragenlijst met telkens andere onderwerpen. Dit kunnen onderwerpen zijn waarvan de leden zelf hebben aangegeven dat ze er graag over meedenken. Of onderwerpen die van belang zijn voor één (of meerdere) van onze gezondheidscentra, of voor SAG als geheel. Vaak gaan we daarna met enkele leden in gesprek over de uitkomsten: wat zijn opvallende conclusies en/of belangrijke leerpunten?

Lid worden?
Bent u patiënt bij SAG en wilt u meedenken over onze zorgverlening? Word dan lid van ons Cliëntenpanel. Wij breiden het panel graag uit, ook met leden voor wie Nederlands niet de moedertaal is. In dat geval stellen wij de vragen in het Engels.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar clientenpanel@sag-amsterdam.nl. Vermeld in de e-mail uw voor- en achternaam en het SAG-gezondheidscentrum waar u staat ingeschreven.

Bij voorbaat hartelijk dank!