> Word lid van ons Cliëntenpanel

SAG leert graag van ervaringen en feedback van patiënten. Sinds 2018 hebben wij dan ook een Cliëntenpanel, zodat wij patiënten kunnen raadplegen. Nieuwe leden zijn welkom!

Raadpleging
Wanneer u zich aanmeldt voor ons Cliëntenpanel ontvangt u twee keer per jaar via email een (korte) vragenlijst met telkens andere onderwerpen. Dit kunnen onderwerpen zijn waarvan leden zelf hebben aangegeven dat ze er graag over meedenken. Of onderwerpen die van belang zijn voor één (of meerdere) van onze gezondheidscentra, of voor SAG als geheel. Vaak gaan we daarna met enkele leden in gesprek over de uitkomsten: wat zijn opvallende conclusies en/of belangrijke leerpunten?

Lid worden?
Bent u patiënt bij SAG en wilt u meedenken over onze zorgverlening? Word dan lid van ons Cliëntenpanel. Wij breiden het panel graag uit, ook met leden voor wie Nederlands niet de moedertaal is. In dat geval stellen wij de vragen in het Engels.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden d.m.v. onderstaand formulier. Met uw persoons- en contactgegevens gaan wij strikt vertrouwelijk om. Wij gebruiken deze uitsluitend voor het (kunnen) verzenden van de Cliëntenpanel-vragen(lijsten). U kunt zich te allen tijde weer afmelden door een email te sturen naar: cliëntenpanel@sag-amsterdam.nl

Bij voorbaat hartelijk dank!

  • Persoonsgegevens

  • Omdat wij streven naar een Cliëntenpanel dat qua samenstelling een weerspiegeling is van onze patiëntenpopulatie, vragen wij u om ook onderstaande informatie met ons te delen (niet verplicht).