SAG Gezondheidscentra
zoekt een POH ouderen (m/v, 20-24 uur fte)

Ben jij een doortastende POH ouderen met goede communicatieve vaardigheden, teamgeest en ruime ervaring in de (eerstelijns) gezondheidszorg? Houd je daarnaast van outreachend werken, kun je van nature goed schakelen tussen verschillende casuïstiek en heb je de post-HBO opleiding Ouderenzorg gevolgd (of ben je bereid deze te volgen)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor één of meer centra zoekt de SAG een POH ouderen; welke van onze centra dat is of zijn, is nog niet bekend. Geïnteresseerd? We ontvangen je reactie graag vóór 28 juli via hrm@sag-amsterdam.nl


SAG Gezondheidscentra
zoekt doktersassistenten

Ben jij een zelfstandig werkende doktersassistente? Draai jij je hand niet om voor veel telefoonverkeer en kan je tegen hectiek om je heen? Heb je ruime ervaring met medisch technische handelingen en triage? En weet je van aanpakken? Dan maken we graag kennis met jou!
Voor diverse gezondheidscentra zoekt Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra gediplomeerde doktersassistenten, o.a. voor onze gezondheidscentra Watergraafsmeer, Osdorp en Zeeburg. Kom jij ons team versterken? Stuur dan jouw motivatie met CV vóór 5 augustus  a.s. naar hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum De Keyzer
zoekt een KINDERFYSIOTHERAPEUT (m/v, 24 uur p/w)

Ben jij een fysiotherapeut met een CKR registratie of het Keurmerk fysiotherapie? Beschik je over goede sociale vaardigheden en een teamgevoel? Voer jij je werk uit met veel verantwoordelijkheidsgevoel? En kun je werken met Intramed Plus en verslagleggen op Plus niveau? Dan maakt GC De Keyzer heel graag kennis met jou!
Wegens zwangerschapsverlof van één van onze fysiotherapeuten in SAG Gezondheidscentrum De Keyzer zijn we voor circa 24 uur per week op zoek naar een kinderfysiotherapeut (in opleiding). Je kunt jouw motivatie en CV sturen naar hrm@sag-amsterdam.nl.