SAG Jeugdgezondheidszorg
zoekt een JEUGDARTS (m/v, 12-16 uur p/w)

In de eerste vier jaar van hun leven ontwikkelen kinderen zich ontzettend snel. Dat maakt het werk van een jeugdarts ook zo leuk en afwisselend. Ben jij een enthousiaste jeugdarts die veel voldoening haalt uit preventieve gezondheidszorg leveren aan deze bijzondere doelgroep en hun ouders? Dan zijn wij op zoek naar jou! SAG Jeugdgezondheidszorg heeft per direct een vacature voor een jeugdarts (12 – 16 uur per week). Jouw reactie met CV ontvangen we graag uiterlijk 19 mei via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Zeeburg
zoekt een DOKTERSASSISTENT (m/v, 26-28 uur p/w)

Ben jij een zelfstandig werkende doktersassistent? Draai jij je hand niet om voor veel telefoonverkeer en kun je tegen hectiek om je heen? Heb je ruime ervaring met medisch technische handelingen en triage? En weet je van aanpakken? Dan maakt SAG GC Zeeburg graag kennis met jou! Interesse? Stuur jouw reactie met cv uiterlijk 18 mei naar hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum De Keyzer
zoekt een KINDERFYSIOTHERAPEUT (m/v, 24 uur p/w)

Ben jij een fysiotherapeut met een CKR registratie of het Keurmerk fysiotherapie? Beschik je over goede sociale vaardigheden en een teamgevoel? Voer jij je werk uit met veel verantwoordelijkheidsgevoel? En kun je werken met Intramed Plus en verslagleggen op Plus niveau? Dan maakt GC De Keyzer heel graag kennis met jou!
Wegens zwangerschapsverlof van één van onze fysiotherapeuten in SAG Gezondheidscentrum De Keyzer zijn we voor circa 24 uur per week op zoek naar een kinderfysiotherapeut (in opleiding). Je kunt jouw motivatie en CV sturen naar hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een DOKTERSASSISTENT (m/v, 32 uur p/w)


Ben jij een zelfstandig werkende doktersassistent? Draai jij je hand niet om voor veel telefoonverkeer en kan je tegen hectiek om je heen? Heb je ruime ervaring met medisch technische handelingen en triage? En weet je van aanpakken? Dan maakt het team van GC Osdorp graag kennis met jou! Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@sag-amsterdam.nl.