SAG Gezondheidscentra Slotermeer en Zeeburg
zoeken een ANIOS c.q. basisarts (24 tot 32 uur per week)

Ben jij ANIOS of basisarts met ten minste een jaar klinische ervaring en wil je erachter komen of huisarts hét beroep voor jou is? Of wil je graag ervaring opdoen in de huisartsgeneeskunde? En wil jij je met enthousiasme inzetten voor goede patiëntenzorg? Pak dan deze unieke kans!

Kom een jaar lang in dienst bij de Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra. We leren je alles over werken in een huisartsenpraktijk én je ervaart hoe het écht is om huisarts te zijn. En dat alles nog voor een mooi aanvangssalaris ook! Interesse? Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een huisarts (0,6 – 1,0 fte)

Ben jij een collegiale huisarts met een hart voor onze wijk? Wil je actief bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van zorgprogramma’s zoals Diabetes, Astma/COPD en Cardiovasculair Risicomanagement? En ben je bereid om je voor langere tijd aan ons gezondheidscentrum en de SAG te verbinden? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wegens vertrek van een collega zoekt GC Osdorp per 1 februari 2020 een huisarts. Je kunt je sollicitatie met CV mailen naar hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG GC Slotermeer
zoekt een huisarts (0,2-1,0 fte)

Graag versterken wij het team van GC Slotermeer met een huisarts (0,2-1,0 fte) die passie heeft voor dit werk en affiniteit met de multiculturele populatie in Slotermeer. Iemand met visie en energie voor een nieuw centrum, met openheid voor cultuursensitieve vraagstukken, met veerkracht en humor: dat is wat we zoeken!

Wegens vertrek van een collega zijn wij per 1 mei 2020 op zoek naar een huisarts. We nodigen je van harte uit om te solliciteren! Jouw reactie met CV kun je mailen naar hrm@sag-amsterdam.nl


SAG Gezondheidscentra
zoekt doktersassistenten
(16 tot 38 uur per week)

Ben jij een zelfstandig werkende doktersassistent? Draai jij je hand niet om voor veel telefoonverkeer en kun je tegen hectiek om je heen? Heb je ruime ervaring met medisch technische handelingen en triage? En weet je van aanpakken? Dan maken we graag kennis met jou!

Voor verschillende SAG Gezondheidscentra zoeken wij een doktersassistent. Kom jij de SAG versterken? Stuur dan jouw motivatie met CV naar hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een POH Somatiek (m/v, 24-32 uur per week)


Graag versterken wij ons team met een ervaren praktijkondersteuner. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan goed samenwerken in teamverband. Je neemt initiatieven voor verbeteren van het kwaliteitsbeleid van de CVRM- en diabeteszorg. Je hebt affiniteit met het werken in een multiculturele wijk. Herken jij je in deze beschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum De Keyzer
zoekt een KINDERFYSIOTHERAPEUT (m/v, 24 uur p/w)

Ben jij een fysiotherapeut met een CKR registratie of het Keurmerk fysiotherapie? Beschik je over goede sociale vaardigheden en een teamgevoel? Voer jij je werk uit met veel verantwoordelijkheidsgevoel? En kun je werken met Intramed Plus en verslagleggen op Plus niveau? Dan maakt GC De Keyzer heel graag kennis met jou!
Wegens zwangerschapsverlof van één van onze fysiotherapeuten in SAG Gezondheidscentrum De Keyzer zijn we voor circa 24 uur per week op zoek naar een kinderfysiotherapeut (in opleiding). Je kunt jouw motivatie en CV sturen naar hrm@sag-amsterdam.nl.