SAG Gezondheidscentrum Pampuslaan zoekt
een HUISARTS m/v (0,7 fte)

Ben jij een huisarts met een duidelijke visie op multidisciplinaire samenwerking? Heb je affiniteit met het werken in een jonge praktijk en met de bewoners van IJburg? En bezit je een proactieve, anticiperende werkstijl? Dan maakt het team van SAG Gezondheidscentrum Pampuslaan graag kennis met jou! Jouw motivatie met cv kun je vóór 28 februari sturen naar hrm@sag-amsterdam.nl. In de vacaturetekst vind je meer informatie over de functie.


SAG Gezondheidscentrum Borgerstraat zoekt
een HUISARTS m/v (0,5 – 0,6 fte)

Ben jij een huisarts met een duidelijke visie op multidisciplinaire samenwerking? Heb je affiniteit met de diverse achtergronden en culturen van de bewoners van Amsterdam West? En heb je enthousiasme voor het meedoen aan onderzoek en scholing? Dan maakt het team van SAG Gezondheidscentrum Borgerstraat graag kennis met jou! Jouw motivatie met cv kun je vóór 28 februari sturen naar hrm@sag-amsterdam.nl. In de vacaturetekst vind je meer informatie over de functie.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp zoekt
een HUISARTS m/v (0,6 – 1,0 fte)

De multiculturele wijk Osdorp is in beweging; er wonen steeds meer studenten, werkende jongeren en expats. Vanuit ons multidisciplinaire SAG-gezondheidscentrum Osdorp zorgen we voor deze inwoners. Kom jij ons enthousiaste team van huisartsen, doktersassistenten en POH’s versterken? In de vacaturetekst vind je meer informatie over de functie.