SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een huisarts (0,6 – 1,0 fte)

Ben jij een collegiale huisarts met een hart voor onze wijk? Wil je actief bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van zorgprogramma’s zoals Diabetes, Astma/COPD en Cardiovasculair Risicomanagement? En ben je bereid om je voor langere tijd aan ons gezondheidscentrum en de SAG te verbinden? Dan maken wij graag kennis met jou! Je kunt je sollicitatie met CV mailen naar hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een POH Somatiek (m/v, 24-32 uur per week)


Graag versterken wij ons team met een ervaren praktijkondersteuner. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan goed samenwerken in teamverband. Je neemt initiatieven voor verbeteren van het kwaliteitsbeleid van de CVRM- en diabeteszorg. Je hebt affiniteit met het werken in een multiculturele wijk. Herken jij je in deze beschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum De Keyzer
zoekt een KINDERFYSIOTHERAPEUT (m/v, 24 uur p/w)

Ben jij een fysiotherapeut met een CKR registratie of het Keurmerk fysiotherapie? Beschik je over goede sociale vaardigheden en een teamgevoel? Voer jij je werk uit met veel verantwoordelijkheidsgevoel? En kun je werken met Intramed Plus en verslagleggen op Plus niveau? Dan maakt GC De Keyzer heel graag kennis met jou!
Wegens zwangerschapsverlof van één van onze fysiotherapeuten in SAG Gezondheidscentrum De Keyzer zijn we voor circa 24 uur per week op zoek naar een kinderfysiotherapeut (in opleiding). Je kunt jouw motivatie en CV sturen naar hrm@sag-amsterdam.nl.