SAG Gezondheidscentrum Oosthoek
zoekt een DOKTERSASSISTENTE (m/v, 24-28 uur/pw)

Ben jij een zelfstandig werkende en ervaren doktersassistent(e), die ook graag in een team werkt? Bereid is om tijdens avondspreekuren te werken? En ervaren is in alle voorkomende medisch technische handelingen? Wie weet ben jij dé assistent die wij zoeken. Meer informatie over deze functie vind je hier. Heb je interesse? Mail dan je motivatiebrief met CV vóór 23 september a.s. naar hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum De Vaart
zoekt een HUISARTS (m/v, 0,4 – 0,6 fte)

Ben jij een energieke allround huisarts met teamgeest en goede communicatieve vaardigheden? Heb je affiniteit met de bewoners van Amsterdam Nieuw-West? Wil jij je met enthousiasme inzetten voor goede patiëntenzorg? Dan ben jij wellicht dé huisarts die wij zoeken! Vanwege vertrek van onze huidige huisarts naar een ander SAG Gezondheidscentrum zijn wij per 1 januari 2019 voor SAG Gezondheidscentrum De Vaart op zoek naar een duo-partner huisarts. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ontvangen wij jouw reactie met CV graag vóór 1 oktober 2018 via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Flexpool
zoekt DOKTERSASSISTENTEN (m/v, uren in overleg)

Graag versterken wij ons team met doktersassistenten die flexibel inzetbaar zijn. Iemand met plezier in zorgen en energie om de centra daar waar nodig te versterken. Iemand die onze patiënten verwelkomt en even doorvraagt als het niet duidelijk is. Ben je in het bezit van je diploma doktersassistente, kun je triageren, ben je betrouwbaar en patiëntvriendelijk? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren! Jouw reactie met CV ontvangen we graag voor 15 september 2018 via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een DOKTERSASSISTENTE (m/v, 32 uur/pw)

Ben jij een zelfstandig werkende doktersassistente? Draai jij je hand niet om voor veel telefoonverkeer en kan je tegen hectiek om je heen? Heb je ruime ervaring met medisch technische handelingen en triage? En weet je van aanpakken? Dan maken we graag kennis met jou! Jouw reactie met CV ontvangen we graag via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een HUISARTS (m/v, 0,6 – 1,0 fte)

Ben jij een energieke allround huisarts met teamgeest en goede communicatieve vaardigheden? Heb je affiniteit met werken in een multiculturele wijk? Wil jij je met enthousiasme inzetten voor goede patiëntenzorg? En ben je daarnaast geïnteresseerd in actieve deelname aan kwaliteitsbeleid en innoveren in de zorg? Dan ben jij wellicht dé huisarts die wij zoeken! Lees hier meer over deze functie. Geïnteresseerd? Jouw reactie met CV ontvangen we graag via hrm@sag-amsterdam.nl.