SAG Gezondheidscentrum ZEEBURG
zoekt een DOKTERASSISTENT (m/v, 16 – 32 uur per week)

In verband met ziekte van een collega, zijn wij op zoek naar een doktersassistente. Graag versterken wij ons team met een doktersassistente die met aandacht en energie vorm geeft aan een nieuwe werkplek. Iemand die onze patiënten verwelkomt en even doorvraagt als het niet duidelijk is. Iemand die bereid en flexibel is om samen met collega’s het werk gedaan te krijgen. Ben je in het bezit van je diploma “doktersassistente”, kun je triëren, ben je betrouwbaar en patiëntvriendelijk? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren! Jouw reactie met CV ontvangen we graag vóór 20 november 2018 via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum WATERGRAAFSMEER
zoekt een DOKTERASSISTENT (m/v, 16 – 32 uur per week)

In verband met zwangerschapsverlof van onze collega, zijn wij per 1 december op zoek naar een doktersassistente. Graag versterken wij ons team met een doktersassistente die met aandacht en energie vorm geeft aan een nieuwe werkplek. Iemand die onze patiënten verwelkomt en even doorvraagt als het niet duidelijk is. Iemand die bereid en flexibel is om samen met collega’s het werk gedaan te krijgen. Ben je in het bezit van je diploma “doktersassistente”, kun je triëren, ben je betrouwbaar en patiëntvriendelijk? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren! Jouw reactie met CV ontvangen we graag vóór 20 november 2018 via hrm@sag-amsterdam.nl.


Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra
zoekt een CENTRUMMANAGER (m/v, 26-28 uur p/w)

Ben jij een verbindende centrummanager met goede communicatieve vaardigheden? Kun je binnen de dagelijkse werkzaamheden gemakkelijk schakelen tussen operationeel en tactisch niveau? Heb jij tenminste drie jaar ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de (eerstelijns) gezondheidszorg? En beschik je over een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante managementopleiding? Dan ben jij wellicht dé centrummanager die wij zoeken! Voor onze SAG Gezondheidscentra Osdorp en Watergraafsmeer zijn wij per 1 december 2018 op zoek naar een centrummanager. Herken jij jezelf in dit profiel Dan ontvangen wij graag uiterlijk 16 november jouw reactie met CV via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een HUISARTS (m/v, 0,6 – 1,0 fte)

Ben jij een energieke allround huisarts met teamgeest en goede communicatieve vaardigheden? Heb je affiniteit met werken in een multiculturele wijk? Wil jij je met enthousiasme inzetten voor goede patiëntenzorg? En ben je daarnaast geïnteresseerd in actieve deelname aan kwaliteitsbeleid en innoveren in de zorg? Dan ben jij wellicht dé huisarts die wij zoeken! Lees hier meer over deze functie. Geïnteresseerd? Jouw reactie met CV ontvangen we graag via hrm@sag-amsterdam.nl.