SAG Gezondheidscentrum Slotermeer zoekt
een POH GGZ-jeugd-generalistisch m/v (22 uur p/w)

Graag versterkt SAG Gezondheidscentrum Slotermeer haar team met een doortastende POH GGZ-jeugd-generalistisch. Herken jij je in het volgende profiel? Je hebt goede communicatieve vaardigheden, teamgeest en houdt van outreachend werken. Je kunt van nature makkelijk schakelen tussen de verschillende casussen. Je hebt affiniteit met jongeren en bijzondere doelgroepen. En je beschikt over ruime ervaring in de sociaal-psychiatrische gezondheidszorg.

De volledige vacaturetekst vind je hier. Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren! Jouw reactie met CV kun je uiterlijk op 20 april mailen naar hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp zoekt
een HUISARTS m/v (0,6 – 1,0 fte)

Ben jij een energieke allround huisarts met teamgeest en goede communicatieve vaardigheden? Heb je affiniteit met werken in een multiculturele wijk? Wil jij je met enthousiasme inzetten voor goede patiëntenzorg? En ben je daarnaast geïnteresseerd in actieve deelname aan kwaliteitsbeleid en innoveren in de zorg? Dan ben jij wellicht dé huisarts die wij zoeken! Voor SAG Gezondheidscentrum Osdorp zijn wij per 1 mei 2018 op zoek naar een huisarts. In de vacaturetekst vind je meer informatie over de functie. Als jij jezelf in dit profiel herkent, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Jouw reactie met CV kun je uiterlijk 15 april 2018 mailen naar hrm@sag-amsterdam.nl.