SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een DOKTERSASSISTENTE (m/v, 32 uur/pw)

Ben jij een zelfstandig werkende doktersassistente? Draai jij je hand niet om voor veel telefoonverkeer en kan je tegen hectiek om je heen? Heb je ruime ervaring met medisch technische handelingen en triage? En weet je van aanpakken? Dan maken we graag kennis met jou! Jouw reactie met CV ontvangen we graag vóór 3 september 2018 via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Watergraafsmeer
zoekt een DOKTERSASSISTENTE (m/v, min. 16 uur, max. 36 uur)

Graag versterkt GC Watergraafsmeer haar team met een doktersassistente die met aandacht en energie vorm geeft aan een nieuwe werkplek. Iemand die patiënten verwelkomt en even doorvraagt als het niet duidelijk is. Iemand die bereid en flexibel is om samen met collega’s het werk gedaan te krijgen. Zo nodig ben je bereid onze collega’s op GC Zeeburg te helpen bijvoorbeeld. Ben je in het bezit van je diploma ‘doktersassistente’, kun je triëren, ben je betrouwbaar en patiëntvriendelijk? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren! Jouw reactie met CV ontvangen we graag vóór 27 juli 2018 via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Watergraafsmeer
zoekt een HUISARTS (m/v, 0,5 – 1,0 fte)

Ben jij een energieke allround huisarts met teamgeest en goede communicatieve vaardigheden? Heb je affiniteit met werken in een echte Amsterdamse wijk? Wil jij je met enthousiasme inzetten voor goede patiëntenzorg? En ben je daarnaast geïnteresseerd in actieve deelname aan kwaliteitsbeleid en innoveren in de zorg? Dan ben jij wellicht dé huisarts die wij zoeken! Vanwege vertrek van de huidige locatieverantwoordelijk huisarts naar een ander SAG Gezondheidscentrum zijn wij per 1 september 2018 voor SAG Gezondheidscentrum Watergraafsmeer op zoek naar een huisarts (0,5 – 1 fte). Meer informatie over de functie vind je hier. Reageren kan tot 22 juli via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Osdorp
zoekt een HUISARTS (m/v, 0,6 – 1,0 fte)

Ben jij een energieke allround huisarts met teamgeest en goede communicatieve vaardigheden? Heb je affiniteit met werken in een multiculturele wijk? Wil jij je met enthousiasme inzetten voor goede patiëntenzorg? En ben je daarnaast geïnteresseerd in actieve deelname aan kwaliteitsbeleid en innoveren in de zorg? Dan ben jij wellicht dé huisarts die wij zoeken! Lees hier meer over deze functie. Geïnteresseerd? Jouw reactie met CV ontvangen we graag via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Slotermeer
zoekt een HUISARTS (m/v, 0,6-0,8 fte)

Graag versterken wij ons team met een huisarts die passie heeft voor dit werk en affiniteit met de multiculturele populatie in Slotermeer. Iemand met visie en energie voor een nieuw centrum, met openheid voor cultuursensitieve vraagstukken, met veerkracht en humor: dat is wat we zoeken! Het liefst verwelkomen wij jou in ons team per direct, maar uiterlijk op 1 november 2018. Lees hier meer over deze functie. Jouw reactie met CV ontvangen we graag vóór 1 augustus 2018 via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentrum Slotermeer
zoekt DOKTERSASSISTENTEN (m/v, min 16 – max 36 uur p/w)

Graag versterken wij ons team met een doktersassistente met affiniteit voor de multiculturele populatie in Slotermeer. Iemand met plezier in zorgen en energie voor een nieuwe werkplek. Iemand die onze patiënten verwelkomt en even doorvraagt als het niet duidelijk is. Ben je in het bezit van je diploma “doktersassistente”, kun je triageren, ben je betrouwbaar en patiëntvriendelijk? Dan ontvangen wij graag vóór 15 augustus jouw reactie met CV via hrm@sag-amsterdam.nl. Meer informatie over deze functie lees je hier.