Rondom de Geboorte is onderdeel van SAG Jeugdgezondheidszorg. Print

Een kind krijgen is niet niks. Daar komt heel wat bij kijken, zowel fysiek als emotioneel. Daarom is een goede voorbereiding op die nieuwe fase in je leven van groot belang.
Rondom de Geboorte begeleidt aanstaande ouders tijdens de zwangerschap en helpt hen zich goed voor te bereiden op de bevalling en de eerste tijd daarna. De SAG biedt op 18 plaatsen in de stad diverse zwangerschapscursussen aan waarbij de cursisten zowel fysiek als mentaal voorbereid worden op de bevalling en het aanstaand ouderschap. We laten films zien, discussiëren over stellingen en dilemma’s en oefenen veel en goed.

In gezondheidscentrum De Keyzer geven wij een zwangerschapscursus voor beide aanstaande ouders. Hierbij is een team docenten betrokken; een oefentherapeut Mensendieck, jeugdverpleegkundige, verloskundige, lactatiekundige, opvoedadviseur en vadercoach. Een zeer complete veelzijdige cursus, waarbij aanstaande vaders volledig betrokken worden.

Het volledige cursusaanbod is te vinden op onze website. Voor mensen in het bezit van een Stadspas, minima en tienermeiden is het aanbod gratis. Ook de periode na de bevalling kan best lastig zijn. Je baby huilt veel, slaapt weinig en heeft nog geen ritme. Daarom geeft Rondom de Geboorte enkele workshops

Voor meer informatie en aanmelden: www.rondomdegeboorte.nl of bel ons: 020 – 581 4084.