SAG-Clientenpanel-logo

Bij de SAG hechten wij veel waarde aan de mening van onze patiënten. Wij zorgen ervoor dat we goed naar hen luisteren. Daarom hebben wij het SAG Cliëntenpanel opgericht. Hiermee kunnen wij onze service en kwaliteit van zorg verbeteren.

Vindt u het leuk om een paar keer per jaar met ons mee te denken over zaken die dit gezondheidscentrum, de SAG en u als cliënt aangaan? Wordt dan lid van het SAG Cliëntenpanel.

Als panellid ontvangt u een paar maal per jaar een digitale vragenlijst via de mail. Deze zal vragen naar uw ervaringen of naar uw mening over een actueel onderwerp dat speelt binnen de SAG en/of het gezondheidscentrum. De antwoorden die u geeft, worden centraal en uiteraard anoniem verwerkt. De verzamelde antwoorden worden via de mail aan alle panelleden gezonden. Zo krijgt u een beeld of uw ervaringen aansluiten bij die van andere cliënten.

 

Panellid worden
Wij verwelkomen u graag als lid van ons SAG Cliëntenpanel. U kunt zich als volgt aanmelden:

– Stuur een e-mail naar: info@sag-amsterdam.nl
– In onze wachtkamers kunt de flyer vinden om u aan te melden. Of vraag er naar bij de assistent. Bij de assistent kunt u de flyer ook weer inleveren.

Bij voorbaat dank voor uw aanmelding!