Per 1 oktober 2020 is dit SAG Gezondheidscentrum rookvrij. Net als de andere 16 locaties van de Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG). Dat betekent dat u niet kunt roken in ons gezondheidscentrum. En ook niet op het terrein rondom het gebouw. De SAG wil dat uw gezondheidscentrum een zo gezond mogelijke plek is voor iedereen.

Waarom is de SAG rookvrij?

Om ons gezondheidscentrum heen is een rookvrije gebied. Wij vragen aan iedereen die naar ons gezondheidscentrum komt om niet te roken in het rookvrije gebied. Op die manier willen wij onze medewerkers en bezoekers beschermen tegen de schadelijke gevolgen van roken en meeroken. Ook willen we met de maatregel voorkomen dat kinderen in aanraking komen met sigaretten en zelf verslaafd raken.

Wilt u stoppen met roken?

Bij de SAG bieden wij rokers een Stoppen-Met-Roken programma aan. Dit programma wordt meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag de assistente in dit gezondheidscentrum naar de mogelijkheden. Algemene informatie over stoppen met roken vindt u op de website ikstopnu.nl.

Heeft u een vraag of klacht?

Wilt u meer weten over ons rookbeleid? Op deze webpagina vindt u meer informatie over het rookbeleid van de SAG. U kunt ook een vraag stellen of een klacht delen via e-mailadres rookvrij@sag-amsterdam.nl.