Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier. Bijvoorbeeld:
– het advies van de huisarts
– de uitslagen van onderzoek
– de lijst met uw medicijnen

Informatie om samen te beslissen over uw gezondheid
Na het consult kunt u uw medische gegevens online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt in de patiëntenomgeving van de SAG. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken?
U vindt uw gegevens in uw patiëntenomgeving (app en webversie beschikbaar). Om gebruik te kunnen maken van de patiëntenomgeving dient u een account aan te maken. Meer informatie over de patiëntenomgeving en uw medisch dossier inzien vindt u onder ‘Online regelen’.

Proefversie
Als u inlogt in de patiëntenomgeving ziet u bij de tegel ‘Dossier’ staan dat het een proefversie is. Deze functionaliteit is begin juli toegevoegd aan het portaal. Uw dossier online inzien is veilig. Maar mogelijk worden er nog enkele verbeteringen doorgevoerd.