Flexibel werken? Eigen op naam ingeschreven patiënten? Samenwerken in een team? Minder rompslomp? Denk eens aan een dienstverband bij het gezondheidscentrum.

In een gezondheidscentrum kunnen huisartsen hun werkuren flexibel invullen en werken ze onder één dak samen met collega-huisartsen en andere professionals uit zorg en welzijn. Samen met hun collega-huisartsen in het team bouwen ze contact op met hun eigen, op naam ingeschreven patiënten. Allemaal zónder de extra rompslomp van het zelfstandige praktijkhouderschap en mét gunstige arbeidsvoorwaarden zoals doorbetaling tijdens vakantie en ziekte.

Dit najaar brengt de Stichting Sociaal Fonds Gezondheidscentra (SSFG) de pluspunten extra onder de aandacht met de campagne Werken in het gezondheidscentrum die begin oktober is gestart. Kijk hier voor de vacatures bij de SAG.