Vindt u het leuk om een paar keer per jaar met ons mee te denken over zaken die dit gezondheidscentrum, de SAG en u als cliënt aangaan? Word dan lid van het SAG Cliëntenpanel. We hebben het Cliëntenpanel opgericht, om een aantal keer per jaar van onze patiënten te horen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Hiermee kunnen wij onze service en kwaliteit van zorg verbeteren.

Uw mening geven
Als panellid ontvangt u 2 a 3 keer per jaar een digitale vragenlijst via de mail. Deze zal vragen naar uw ervaringen of naar uw mening over een actueel onderwerp dat speelt binnen de SAG en/of het gezondheidscentrum. De antwoorden die u geeft, worden centraal en uiteraard anoniem verwerkt. De verzamelde antwoorden worden via de mail aan alle panelleden gezonden. Zo krijgt u een beeld of uw ervaringen aansluiten bij die van andere cliënten.

Panellid worden
Wij verwelkomen u graag als lid van ons SAG Cliëntenpanel. U kunt aanmelden door een e-mail te sturen naar info@sag-amsterdam.nl.Bij voorbaat dank voor uw aanmelding!