Goede eerstelijnszorg is dicht bij de patiënt, laagdrempelig en wordt geleverd door nauw samenwerkende zorgverleners met de huisarts in een centrale rol. Dat stelt Patiëntenfederatie Nederland in haar onlangs verschenen visienotitie. De vijftien SAG-gezondheidscentra leveren precies dat type zorg aan hun patiënten. Daarmee ondersteunt de SAG de visie van Patiëntenfederatie Nederland.

Elk gezondheidscentrum van de SAG biedt een breed zorgaanbod achter één voordeur, dat bovendien perfect is afgestemd op de wijkbewoners. Elke wijk heeft andere bewoners, en dus legt elk gezondheidscentrum zijn eigen accenten. Maar ondanks die verschillen werken alle centra vanuit een aantal belangrijke kernwaarden. De zorg die zij leveren is laagdrempelig, integraal, van hoge kwaliteit, op menselijke maat en gebaseerd op partnerschap. Kernwaarden die allen terug zijn te vinden in de visienotitie van Patiëntenfederatie Nederland.

Meer informatie over de missie en visie van de SAG leest u hier.